Birger Jarls Unders butiker erbjuder underkläder för vardag och fest där passform och kvalité står i fokus. Vi arbetar med noga utvalda varumärken och har många års erfarenhet för att hjälpa dig att hitta rätt storlek och passform efter dina specifika behov. I butikerna hittar du också ett brett sortiment badkläder året om. Vi har även nattplagg och morgonrockar i de skönaste kvalitéerna och vackraste spetsarna. 

Vår vision är att du som kund efter ett besök hos Birger Jarls Under ska känna dig nöjd med service och de varor du köpt. Du ska alltid känna att du är varmt välkommen tillbaka!

Theodora

Theodora är BH-expert och ägare till butikerna Birger Jarls Under och är ansvarig för inköp av det unika produktutbudet av bad- och underkläder. Theodora har en svårslagen passion för underkläder och nedan får du en närmare inblick i hennes erfarenhet.

Varför började du jobba med underkläder?

Mitt intresse för underkläder kom tidigt då min mamma hade en underklädesbutik. Jag var ofta där och hjälpte till, så jag lärde mig tidigt hur viktigt det är att bära rätt underkläder. 

Jag började jobba på NK-Damunderkläder, men att köpa underkläder är för många väldigt intimt och jag såg ett behov av personligare service än vad som erbjuds på ett större varuhus. Därför valde jag att starta Birger Jarls Under 2012. 

Vad är det vanligaste felet kvinnor gör när det gäller underkläder?

Det vanligaste felet är att kvinnor väljer en modell som inte passar och framförallt, fel storlek. Jag tycker att det är viktigt att ta hjälp av en BH-experter. Vi ser vad som passar just din kroppsform och vi kan ge rätt storlek utifrån varumärke. Jag är noggrann med att påpeka att alla, oavsett kroppsform, kan bära snygga underkläder och badkläder. Det gäller bara att hitta rätt storlek och modell.

Vad är ditt bästa underklädstips?

Låt dina underkläder matcha/spegla det du har på dig utanpå. Underkläder behöver inte "gömmas" låt vackra spetsar på BH-band synas!

Vilken är din favorit-BH?  

Ååååhh, det finns många favoriter! Ibland kan en mjuk enkel BH vara en favorit, en annan gång kan det vara en BH i säsongsfärg eller spets som jag blir helt kär i! Men det viktigaste med underkläder är att det är bekvämt och det är något jag värderar högt när jag väljer köper in nyheter.

___________________________________________________

 

 

.

 

Gunbritt

Gunbritt är BH-expert och har mångårig erfarenhet från underkläder och har länge jobbat med marknadens starkaste varumärken. Gunnbritt har också tidigare haft en egen underklädesbutik.

Varför började du jobba med underkläder?

 Jag har alltid tyckt om underkläder och jag tycker om att vara fin under. För mig är det viktigt att ha rätt underkläder och det är ett stort intresse Därför ville jag också jobba i branschen.

Vad är det vanligaste felet kvinnor gör när det gäller underkläder?

Många underskattar underkläders funktion och tänker att de ändå bara är de själva som ser dem. Ett annat vanligt fel som jag stöter på är att kvinnorna väljer fel BH-storlek. De vill ofta ha för stort runt ryggen för att valkar inte ska synas, men detta är fel.

Vad är ditt bästa underklädstips?

Tyck om dig själv och gör det bästa av hur du ser ut. Det finns hjälp att få av små underverk, våga be en BH-expert om hjälp.

 Vilken är din favorit-BH?  

Jag tycker om Marie Jo och särskilt balconette-modellerna. Jag gillar också PrimaDonna som är toppen för våra kunder med större byst. 

___________________________________________________

 

Sabina

Sabina är en erfaren BH-expert som har jobbat i olika specialistbutiker för underkläder och har även haft en egen underklädesbutik. Sabina är ansvarig för butiken på Mäster Samulesgatan 71 och där hittar ni henne oftast. 

Varför började du jobba med underkläder?

Jag blev tidigt intresserad av underkläder och sökte till en butik som hade nyöppning i Mörby Centrum där jag jobbade några år. Jag började senare jobba på Details där jag var butiksansvarig i många år. När Detailsbutiken på Mäster Samuelsgatan såldes till Birger Jarls Under, började jag jobba där.

Vad är det vanligaste felet kvinnor gör när det gäller underkläder?

 Grunden till att stödja upp tung byst är rätt rundmått. Felet många kvinnor gör är att köpa för stort rundmått, vilket oftast beror på att kupan inte räcker till. Därför rekommenderar jag att man söker sig till en expertbutik där man kan få personlig utprovning av kunnig personal.

 Vad är ditt bästa underklädstips?

Kvalitet lönar sig, både vad det gäller passform/utseende och hållbarhet.

 Vilken är din favorit-BH?  

 Mitt favoritmärke är Marie Jo!

______________________________________________________