Stockholms bästa badbutik!

Nu har vi utökat badsortimentet i vår butik på Mäster Samuelsgatan 71 ytterligare!

Här hittar du allt du behöver till sommarens bad och semestrar året om!

Vi har baddräkter och bikinis för alla former i alla storlekar.

Vi arbetar med noga utvalda varumärken där passform och kvalité står i focus.

Vi som jobbar här har många års erfarenhet, och med vår personliga service och expertis guidar vi dig till rätt storlek och passform.  Välkommen in att uppleva Stockholms bästa badbutik!

Read More

Vet du att...

Vet du att de flesta kvinnor har fel BH-storlek? Det vanligaste felet är för stort rundmått och för små kupor. På Birger Jarls Under är vi alla BH-experter och hjälper dig att hitta rätt. Investera i dig själv med rätt under!

 

_ALM9595.jpg

Fel rundmått

_ALM9584.jpg

Rätt rundmått

_ALM9598.jpg

Fel kupa

_ALM9586.jpg

Rätt kupa

BADREA MÄSTER SAMUELSGATN 71

Rea-slutspurt, upp till 70%
Vi gör plats för höstnyheterna och sänker nu vår REA! 

Nu är det sista chansen att fynda och vi sänker vår REA ytterligare! Du hittar underkläder till 50-70% av ordinarie pris, vilket gäller i butiken på Birger Jarlsgatan 40. Dessutom slår vi till med säsongens badrea där du kan fynda bikinis och baddräkter för halva priset! Badrean gäller endast i vår butik på Mäster Samuelsgatan 71! 

Varmt välkommen!
 

FullSizeRender (4).jpg

Badkläder för alla former

VI HAR BADKLÄDER FÖR ALLA FORMER SOM DU KAN VARA BÅDE SNYGG OCH BEKVÄM I. VI GER DIG EN ANLEDNING ATT KLIVA BORT FRÅN VASSEN OCH VARA SNYGG PÅ STRANDEN! 


SORTIMENTET VARIERAR MELLAN BUTIKERNA SÅ BESÖK GÄRNA BÅDA.

FullSizeRender.jpg

Bikini från Elomi

FullSizeRender.jpg

Bikini från PrimaDonna

FullSizeRender.jpg

Bikini från panos Emporio

FullSizeRender.jpg

Bikini från Panos Emporio 

Birger Jarls Under firar 5 År!

Birger Jarls Under firar 5 år i maj och under hela månaden har du som handlar i butikerna chans att vinna ditt eget kvitto!

Vi lottar ut ett kvitto per butik och du har då chans att vinna tillbaka den summan du har handlat för!

Mycket hinner hända på 5 år. Vi har haft en stark tillväxt vilket övertaget av bad- och underklädespecialistbutiken på Mäster Samuelsgatan 71 också är ett resultat av. Där har vi givetvis har samma expertis och kvalité som i vår andra butik men du hittar ett större utbud av större kupor i både bad- och underkläder. För oss är det viktigt att lyssna in våra kunders önskemål och vi jobbar ständigt för att optimera sortimentet och vi ser fram emot många fler år! 

Förutom vår tävling kommer vi också ha andra spännande 5-årserbjudande under maj. Håll utkik! 

Badmode 2017

Beach 2017 är här och det är hög tid att ta fram badkläderna. Vilken stil gäller, och vad är bästa val för en smickrande siluett? 

Här kommer Birger Jarls Under smartaste badklädestips. 

Förutom fiffiga modeller, rätt passform, storlek och färger är det viktigt att känna sig bekväm och snygg i sin badlook. 

 Så här framhäver du din figur på bästa sätt:

-Liten byst: Trekantsmodeller och bandåtop/halterneck ger ett fylligare intryck.

-Smala/raka höfter: Knyt- eller hipstermodelloch volanger. Baddräkt med mönster som skapar midja. 

-Fyllig byst: Rätt storlek och passform i kupan. Finns både i baddräkt och bikini. 

-Kurviga höfter: Avskalad underdel, gärna i thaimodell med hög benskärning. Undvik knyt, volanger och boxershorts.

 

Färger 

-Ljusa färger förstorar, mörka färger förminskar. 

-Ljus hy ska undvika puderfärger och istället satsa på starka färger.

-Mörkare hy passar både i puder- och starka färger.

-Var inte rädd att kombinera t ex en ljus överdel med en mörk underdel och vise versa. 

 

Mönster

-Stora mönster framhäver och förstorar. Små mönster förminskar. Vissa mönster kan dock förvirra och ge ett smickrande intryck för din figur.

 

Rätt stil

Även om västkuststil känns bekvämt hemma i Sverige kommer det troligtvis känns fel på en strand i Brasilien. Välj en stil som passar destinationen. En enkel, enfärgad och tidlös stil är dock ett val som fungerar överallt. Viktigast av allt är att DU trivs i dina badplagg, vilket är viktigare än att följa en modetrend. 

Det finns badkläder som framhäver det bästa hos alla kroppsformer!

På Birger Jarls Under hänger bh:ar, trosor och bikinis på rad. Ja, i butiken finns allt som en medveten kvinna kan tänkas vilja bära allra närmast kroppen. Theodora Bakar, som äger butiken, är mycket noggrann med att påpeka att alla, oavsett kroppsform, kan bära snygga underkläder och badkläder. Det gäller bara att hitta rätt storlek och modell. 

Lifstyle charity event 9/12

Idol tvåan Amanda tillsammans med mig och Chara från Chantelle  

Idol tvåan Amanda tillsammans med mig och Chara från Chantelle  

Dessa härliga kom förbi och sa hej. Jörgen Hahne, leverantör för Miraclesuit. Beritt från Keller fashion ser till att vi får snygga varor  från Sapph och Vanilla.  

Dessa härliga kom förbi och sa hej. Jörgen Hahne, leverantör för Miraclesuit. Beritt från Keller fashion ser till att vi får snygga varor  från Sapph och Vanilla.  

Måns sjöng såklart ❤️ 

Måns sjöng såklart ❤️ 

Gissa BH-storleken... 

Gissa BH-storleken... 

Många sätt att hitta rätta storleken på😅 

Många sätt att hitta rätta storleken på😅 

image.jpg
Älskar att männen var riktigt säkra på att de gissar rätt!  

Älskar att männen var riktigt säkra på att de gissar rätt!  

image.jpg

Lifstyle charity day

TILL FÖRMÅN FÖR Zelmerlöw Björkman Foundation.

Lifestyle Charity firade 5 år i år!

Tillsammans med  partners och sponsorer bjöd de in till en glittrande välgörenhetsfest i Sturegallerian.

Sedan starten 2011 har de skänkt pengar till Barncancerfonden, World Childhood Foundation och Barnhemmet.se. I år har de valt att samarbeta med Zelmerlöw Björkman Foundation som fokuserar på att hjälpa barn i U-länder med utbildning och utveckling utifrån barnens egna förutsättningar så att de kan anpassas och bidra långsiktigt till samhället. Gå gärna in på www.zbfoundation.se och läs mer.

Birger Jarls under tillsammans med Chantelle är nöjda kunder hos Lifstyle och därför var vi självklart på plats igår kväll för att bidra. 

 

Senaste annonsen i Lifstyle women.  

Senaste annonsen i Lifstyle women.  

Primadonna 150 år

I torsdag höll vi ett kalas för primadonna underkläder som fyller otroliga  150 år. Vi bjöd in kunder som fick träffa leverantörer från företaget. Det blev väldigt trevligt och mycket härligt prat om vackra under,

image.jpg
Primadonna Mariejo underkläderstockholm

Primadonna Mariejo underkläderstockholm

image.jpg
Gunbritt och Angela, Birger jarls egna bh-experter.    Längst ut till höger, Lise-Lott från Haides underkläder, en underklädes stjärna som har drivit sin egen underklädesbutik på Linnégatan  🌟

Gunbritt och Angela, Birger jarls egna bh-experter.  

Längst ut till höger, Lise-Lott från Haides underkläder, en underklädes stjärna som har drivit sin egen underklädesbutik på Linnégatan  🌟

För lite prat om underkläder...

Och vipps  så hamnade vi på tv och ska prata trender!  

  1. Tilde de Paula är mån om hur viktigt det är med rätt underkläder till sina kläddplag och är en flitig kund hos oss på Birger Jarls Under. Jag personligen tycker att det uppmärksammas och pratas sällan om trender inom underkläder och badmode. Självklart nämnde vi det för Tilde och imorgon söndag är vi på nyhetsmorgon för att prata! 
image.jpg

Mycket att bära in  

image.jpg
image.jpg

Vi har så tagit över studion.  

image.jpg

så mycket att visa  

Vi som jobbar i butiken.

Theodora

Butiksägare

Med en förkärlek för det vackra och en drivande passion för entreprenörskap startade jag Birger Jarls Under 2012.  Jag är en BH-och underklädesexpert ut i fingertopparna med många års erfarenhet från bland annat  NK Damunderkläder , jag kommer alltid se till att ett besök i butiken kommer att vara en speciell upplevelse för dig.  Reser gärna på det stora internationella mässorna för att finna inspiration och köpa in det bästa. Jag och mina kolleger önskar dig välkommen och ser fram emot att göra små och stora Under.

theodoras bild.jpg

Gunbritt

BH-expert

Ett välkänt ansikte inom underklädsbranschen med en bakgrund som butiksansvarig på gamla UnderFin. Med passion för underkläder och kundservice har Gunbritt fortsatt arbeta som BH-expert på Birger Jarls Under.

Gunbritt tillsammans med Emelie 

Gunbritt tillsammans med Emelie 

 

Caroline

Inköp och sortiment

Caroline har tidigare varit kollega med mig på NK. Är utbildad inom Inköp och Marknadsföring. Hon kommer med sin kunskap och sitt engagemang hjälpa dig att hitta det du önskar. Caroline och jag kommer på bästa sätt att se till att det finns klassiker och nyheter i butiken samt ständigt förbättra och utveckla sortimentet.