Vi som jobbar i butiken.

Theodora

Butiksägare

Med en förkärlek för det vackra och en drivande passion för entreprenörskap startade jag Birger Jarls Under 2012.  Jag är en BH-och underklädesexpert ut i fingertopparna med många års erfarenhet från bland annat  NK Damunderkläder , jag kommer alltid se till att ett besök i butiken kommer att vara en speciell upplevelse för dig.  Reser gärna på det stora internationella mässorna för att finna inspiration och köpa in det bästa. Jag och mina kolleger önskar dig välkommen och ser fram emot att göra små och stora Under.

theodoras bild.jpg

Gunbritt

BH-expert

Ett välkänt ansikte inom underklädsbranschen med en bakgrund som butiksansvarig på gamla UnderFin. Med passion för underkläder och kundservice har Gunbritt fortsatt arbeta som BH-expert på Birger Jarls Under.

Gunbritt tillsammans med Emelie 

Gunbritt tillsammans med Emelie 

 

Caroline

Inköp och sortiment

Caroline har tidigare varit kollega med mig på NK. Är utbildad inom Inköp och Marknadsföring. Hon kommer med sin kunskap och sitt engagemang hjälpa dig att hitta det du önskar. Caroline och jag kommer på bästa sätt att se till att det finns klassiker och nyheter i butiken samt ständigt förbättra och utveckla sortimentet.