BH- och trosguide

Välkommen till vår BH-guide, där vi tar dig i handen och guidar dig genom alla olika BH-modeller. Oavsett om du är ute efter en BH för speciella tillfällen, till vardags, eller träning, guidar vi dig genom varje alternativ. Läs vidare för att upptäcka de bästa alternativen för dig. Din perfekta BH väntar! 

 

 

Balconette

En balconettemodell lyfter, formar och separerar bysten underifrån. Tack vare sin raka skärning upptill ger den bysten extra volym och framhäver den på ett vackert sätt! Axelbanden är längre ifrån varandra och byglarna i kuporna går högre upp både mellan bysten men även på sidan av BH:n. 

Utforska vårt sortiment av balconette BH:ar

Helkupa

En helkupa fångar in hela bysten och ger en mer täckande känsla, men även ett otroligt stöd och komfort. Perfekt vid en större byst eller den som behöver extra mycket stöd. En BH med helkupa har oftast breda axelband för att maximera komforten. Bygeln går högt upp mellan bysten för att ge en fin separation mellan dem. BH:n är mångsidig och kan enkelt kombineras med alla typer av plagg, du får gärna låta kanterna av den titta fram om du har djupa urringningar.

Utforska vårt sortiment av BH:ar med helkupa

Minimizer

En minimizer är en bh  för dig med större byst och som vill skapa ett intryck av att brösten ser mindre ut. De är tillverkade av fastare material med kupor som pressar tillbaka brösten för att både ge stöd och skapa en mindre siluett. De är ofta släta i kupan och passar därför bra under skjortor och blusar. De är väldigt stabila och sköna, och är därför många kunders vardagsfavorit.

Utforska vårt sortiment av Minimizer BH:ar 

 

T-shirt BH

En t-shirt bh är en bh med släta sömlösa och formpressade kupor. Vadderingen ger dig inte större byst, utan säkerställer att du får en fin form under plaggen. Det är den perfekta BH:n att bära under tajta och tunna plagg som t-shirts, skjortor och blusar. 

Utforska vårt sortiment av T-shirt BH:ar

 

Axelbandslös

Många klädesplagg gör sig snyggast om inga axelband sticker fram, då är en axelbandslös BH det perfekta valet. Den passar perfekt under klänningar och toppar utan axelband! De är ofta bredare runtom för att ge rätt stöd och för att sitta uppe hela dagen.

Utforska vårt sortiment av axelbandslösa BH:ar

Plunge

En plunge-bh har en djup skärning mellan bysten vilket gör de perfekta att bära under skjortor och urringade klänningar! Den ger stöd från sidorna in mot mitten vilket skapar en naturlig och vacker klyfta. Axelbanden sitter något närmare halsen och kupornas byglar slutar högre vid armhålan och lägre mellan bysten. Den ger en fantastiskt feminin look med en djup urringning och ger kläderna ett snyggt fall tack vare att de går lite högre upp mot axelbanden.

Utforska vårt sortiment av Plunge BH:ar

Push-up

Den här modellen är förstärkt med extra vadderade kupor för att ge ett extra lyft och utfyllnad. Vadderingen är oftast placerad på sidorna, vilket gör att brösten pressas upp och närmare varandra. Beroende på modell ger de olika mycket push. Perfekt om du har en urringning där du vill ha lite mer klyfta.

Utforska vårt sortiment av BH:ar med Push-up

Bygellös

Bygellösa är BH:ar utan någon metallbygel under kupan. Vissa modeller har förstärkning, till exempel i sidan vilket ger bättre stöd och skönare passform medan vissa bygellösa BH:ar är nättare utan breda band. Ett skönt alternativ för dig som inte trivs med byglar!

Utforska vårt sortiment av Bygellösa BH:ar

 

Amningsbh

En amningsbh använder du under tiden du ammar. Den har kupor som går att öppna upp så att du kan amma enkelt utan att behöva ta av dig hela BH:n. De finns både med och utan byglar.

Longline

En snygg BH som är extra bred runt ryggen och har extra tyg som går ned under bysten. En longline är oftast heltäckande och blir snygg under en öppen outfit, till exempel som en festlig topp under en kavaj. Tack vare sin breda rygg upplevs den extra stabil och bekväm. Longline finns både med och utan bygel.

Utforska vårt sortiment av Longline BH:ar

Sportbh

Sport-bhn är konstruerade för att sitta bekvämt men ge maximal support för att få ett bra stöd när du utövar sport. Välj alltid en sport-bh när du ska träna! Vissa kunder gillar även att bära dessa till vardags för maximalt stöd. Finns både med och utan byglar.

Utforska vårt sortiment av Sportbh:ar här

 

Trosguide

Välkommen till vår trosguide som utforskar olika trosmodeller för alla tillfällen och stilar. Från bekväma boxertrosor till förföriska stringtrosor, vi guidar dig till ditt perfekta val! 

 

Boxertrosor

Boxer går ner liten bit på benet och är något högre i midjan. En bekväm vardagsmodell som inte ger synliga kanter tack vare att kantavsluten inte sker mitt på rumpan.

Utforska vårt sortiment av boxertrosor här

 

Hipstertrosor

Hipster har en bred kant hela vägen runt längs midjan, vilket ger en bekväm och skön känsla. Baktill är de oftast medeltäckande.

Utforska vårt sortiment av hipstertrosor här

Höga trosor

Höga trosor är för dig som älskar komfort! De går högt upp på midjan och omsluter hela rumpan baktill. De ger en bekväm känsla av att allt sitter där det ska. Finns både med och utan spets, till vardags och till festligare tillfällen.

Utforska vårt sortiment av höga trosor här

Riotrosor

Riotrosor är klassisk trosmodell. Den har hög skärning vid benet, har smalare sidopartier och en medeltäckning baktill. En riotrosa får dina ben att se längre ut tack vare den höga skärningen vid benet.

Utforska vårt sortiment av rio trosor här

 

Stringtrosor

Stringtrosan är formad som ett T med en hög skärning vid benöppningen och ett smalt tygstycke som löper runtom midjan och mellan skinkorna. Modellen blir nästintill osynlig bakifrån, och passar därmed utmärkt under tightare plagg.

Utforska vårt sortiment av stringtrosor här

 

Shapingtrosor

Shapingtrosor är perfekta under ett par åtsittande byxor eller en tight klänning. Några av dem håller in mer än andra, och vissa har en mer kraftig shaping. Oavsett vilken du väljer ger shapingtrosan en förbättrad siluett. De finns både med och utan ben.

Utforska vårt sortiment av shapingtrosor här