Från Italien till Birger Jarlsgatan

HEJ IGEN KÄRA LÄSARE!

Dagarna börjar bli kortare och temperaturen sjunker drastiskt, det är dags för snygga höstkappor, rödvin och kanske planer på en vinterresa! I hopp om att göra sommaren lite längre i butiken tog vi oss på inspirationsresa till Italien. Resan bjöd på tonvis med inspiration, inte minst för nästa sommarsäsong!

Italien är känt för många saker som gott vin och färgstarkt mode, men hade ni koll på att de också är väldigt kända för sin ull och sin siden? I perfekt timing för kallare väder, och kanske en förstart till julklappshandeln, har vi tagit hem massor av nya produkter från Veridissima, som är ett helt nytt varumärke för oss!

PREMIÄR FÖR VERDISSIMA 

Verdissima är ett italienskt underklädesmärke som även skapar lounge- och basplagg. Vi har tagit in våra favoriter från deras höst- och vinterkollektion av loungekläder. Tröjor, leggings och byxor i den skönaste viskos i klassiska skandinaviska höstfärger med italiensk kvalitet och design. Det här är plagg man förälskar sig i och aldrig vill ta av. Hela urvalet finns nu både i butik och på vår hemsida, en perfekt present till dig själv eller någon du älskar! 

 

SÅ UPPGRADERAR DU MORGONROCKEN

Vem älskar inte en lugn stund på morgonen, kaffe i sängen, god frukost och en fluffig morgonrock. Nyligen cirkulerade ett häftigt knep på sociala medier som gör om och förbättrar din vanliga morgonrock! Istället för att knyta bältet runt och över ryggen, testa att dra banden genom öglorna bara på framsidan, knyt sedan som vanligt och voila! Rocken sitter bättre, snyggare och framhäver dina kurvor!

På videon nedanför demonstrerar vår alldeles egen Theodora hur du uppgraderar din morgonrock med en av våra höstfavoriter, Balmuir Lusanne Robe.

NYHET I BUTIKEN: HANRO

Ännu ett helt nytt varumärke för butiken denna säsong är Hanro, ett schweiziskt som gör underkläder och loungekläder av exklusiv kvalitet, de har även ett stort fokus på hållbarhet i sin produktion och i sina val av material, vilket vi älskar! Vi har tagit in utvalda produkter från Hanro för både honom och henne!