Must-haves till myssäsongen 🍂

Sätt guldkant på vardagen med vackert under

När hösten faller på drar vi oss ofta tillbaka till de mörka färgerna i garderoben - likaså gäller våra underkläder. Svart spets blir det självklara valet för en tidlös och elegant stil som passar perfekt för de svalare månaderna.

Liviona från PrimaDonna och Gold Pleasure från Aubade är två nya favoriter som förgyller hösten med lyx och flärd. Guldiga smycken och exklusiv spets, vi får inte nog!

Kolla in nyheterna här

Färgen Bordeaux, ett måste i höstgarderoben!

Bordeaux - den mörka, varma och eleganta färgen som återkommer varje höst. Nu har favoriten Rosessance från Aubade kommit in i en läcker Bordeaux-nyans med både BH och trosor helt täckta av en vacker spets.
Uppdatera underklädesgarderoben med en av höstens finaste färger!
 

 

Mjukt och mysigt i vinröd nyans 

Även Pearl Design Stockholm hakar på Bordeaux-tåget! Deras populära nattlinne Elegance finns nu i färgen Merlot. Nattlinnet är gjort av modal, ett superskönt naturmaterial du garanterat inte kommer vilja ta av dig.

Nattlinnet finns både med och utan ärm.

Kolla in nattlinnet här

 

Kyliga kvällar möter varma nyheter

Denna vecka har höstkylan verkligen gjort sig påmind. Kvällarna blir allt kyligare, och det är nu vi längtar efter att krypa upp i soffan med en kopp te framför brasan. Vi har de perfekta plaggen för att göra dina kyliga kvällar ännu mysigare.

Nattlinnen, pyjamasar och mysdresser som håller dig varm med en lyxig touch. Hitta dina favoritplagg inför myskvällarna och gör hösten till din favoritsäsong!

Upptäck dina favoriter