Hej 2023!

Vilket fantastiskt år vi har haft! Underbara kundbesök, härliga event och massor av nya varumärken. Vi ser fram emot ännu ett fantastiskt år med er kunder. Vi kommer att fortsätta med roliga samarbeten, tar in fler spännande varumärken och bjuder in till ett år fullt av underklädesglädje. Innan vi fyller på med vårens nyheter ska vi börja året med en stor Vinterrea för att få plats med allt nytt.

Gott nytt år!

 

Winter Sale 2/1!

Vi gör plats för vårens nyheter och nya varumärken, rean börjar redan imorgon och vi kommer att ha upp till 50% rabatt på massor av härliga underklädesfavoriter. Rean gäller online och i butik från och med 2 januari. Missa inte att fylla på underklädesgarderoben med era favoriter!

(Erbjudandena gäller ej på kundbeställningar)

Vårens nyheter från Primadonna

Årets vår- och sommarkollektion från Primadonna firar joie de vivre, livsglädje! Ett fantastiskt sätt att börja det nya året med klara färger och vackra detaljer. Flera av er kunders favoritmodeller finns redan i butik i vårkollektionens nya färger.

 

En liten sneak-peek på vårens nyheter

Vi vet att många av er kunder är nyfikna på vad vi ska bjuda på under detta år och att se vår- och sommarsäsongens kollektioner från era favoritvarumärken. Här nedanför kommer en liten sneak-peek på några av de härliga nyheter som kommer att poppa upp i hos oss under våren.


Bli först med att få reda på vilket nyheter som finns inne genom att följa oss på Instagram @birgerjarlsunder där vi uppdaterar dagligen om vårt sortiment, erbjudanden och vad som händer hos oss.

Gott nytt år från Birger Jarls Under och vi ser fram emot ett fantastiskt år tillsammans med er!