Julen på Birger Jarls Under

Hej underbara kunder! November är strax slut och årets mest festliga period står inför oss. December i butiken kommer att vara full av julklappstips, erbjudanden och event.  Vi smygstartar december i det här brevet med tips på några av våra bästa nyheter och julklappstips som finns i butik och online redan nu!

 A VERY BERRY CHRISTMAS

Serien Persian Dreams från Aubades senaste kollektion innehåller exklusiva och vackra under- och nattkläder i silke och spets med vackra broderade detaljer. Allt från kollektionen i färgen Wineberry är våra självklara favoiter denna vinter!

 

HA EN STJÄRNKLAR KVÄLL MED NYA SET FRÅN BOÎTE À DÉSIR

Aubade har lanserat en helt ny serie för kollektionen Boîte à désir som nu finns i butik! Serien Nuit Etoilee har broderad spets med små diamanter som lyser upp din outfit. Plaggen på bilden kommer som ett set i one Size med justerbara band. Styla setet under blusen eller festklänningen och du har en outfit som ger dig en fantastisk kväll, även efter att festen är slut ;) 
TOFFELSÄSONG MED PRETTYOULONDON
Istället för kalla golv väljer vi en ny favorit från PrettybyLondon. Mjuka, fodrade och dekorerade tofflor finns nu i butik i flera färger och modeller! 

Tofflorna är även en perfekt julklapp till dina frusna nära och kära!

PrettybyLondon är ett brittiskt varumärke som specialiserar sig på lyxiga och hållbara nattkläder och tofflor som vi nu har tagit in för första gången exklusivt hos Birger Jarls Under!

NÅGOT SPECIELLT FÖR HONOM

Hade ni koll på att vi också har ett noga utvalt sortiment av under- och nattkläder för honom? Herrarnas favorit i butik är kalsonger och undertröjor i bomull från Calida. Passa på att köpa en perfekt julklapp till honom när du shoppar hos oss.