Julens fester och årets julklappar

GLÖGGMINGEL, JULBORD ELLER NYÅRSFEST?

Vi har underkläderna som lyfter din outfit under alla julens fester, oavsett om du gillar synliga detaljer eller underkläder som bjuder på en härlig överraskning först när festen är slut ;) Missa inte veckans kommande erbjudanden i årets julkalender, denna vecka kan ni bland annat hitta favoriter från Avet, Aubade och Rosemunde i luckorna!

FESTENS HÖJDPUNKT FRÅN PRIMADONNA 

Arthill är Primadonnas egen festkollektion för säsongen. Selen med svarta band och gulddetaljer går i storlekarna S-XL och har justerbara band. Otroligt snygg att styla över blusen eller t-shirten för en tuff och chic outfit.  I serien finns  matchande BH och trosor  med svart satinmesh och vackra grafiska detaljer. 

SÅ STYLAR DU FESTOUTFITEN

Vi har underkläder och accessoarer som passar under alla festens kläder. I vårt sortimentet finns brösttejp och nipple covers i flera nyanser som passar olika hudtoner från ByeBra. För dig som vill att underkläderna ska stå i rampljuset har vi flera modeller med framstående och vackra detaljer från bland annat Primadonna, Andres Sarda och AubadeMatcha sedan klänningen eller kjolen med ett par lyxiga strumpbyxor med glitterdetaljer i guld- eller silvertoner från Oroblu och voila, du är redo för festen!

ÅRETS UNDERBARASTE JULKLAPPAR

Nu är det inte ens en vecka kvar till julafton! Vi har perfekta julklappar både för honom och henne i butik och massor av bra tips för den som önskat sig nya underkläder, en lyxig pyjamas eller mysiga loungeplagg. Våra magiska presentkort bjuder dina nära och kära på en fantastisk upplevelse och kan beställas hem till brevlådan.

Ni hittar alla våra bästa julklappstips här

God jul och gott nytt år från oss på Birger Jarls Under!