Njut av sommaren i stil

Redo för sol och bad?

Nu är vi mitt i den stekheta sommaren och njuter till fullo av sol & bad!

Vi på Birger Jarls Under har alltid ett handplockat sortiment av badkläder med något som passar alla kroppstyper och stilar. Oavsett om du föredrar en klassisk baddräkt eller en trendig bikinitopp har vi något som får dig att känna dig som ditt bästa jag på stranden!

Sola i vintageanda 

Marinblått och vitt i ett randigt mönster går aldrig ur tiden! PrimaDonnas bikini Leros ger dig en elegant vintagelook med smickrande detaljer och fantastisk passform. Lika vacker på en strand i Grekland som på en brygga i den svenska skärgården!

Utforska serien Leros

 

Populära Paula Beachwear

En storsäljare varje sommar är vår läckra baddräkt från svenska varumärket Paula Beachwear. Modellen är i ett superstretchigt material och fortsätter leverera snygga färger varje sommar. Den funkar lika bra som baddräkt som sommartopp!

Spana in Paula Beachwear

 

Marie Jo Avero Electric Pink

Säsongen för spets och färg

Med sommaren i full blom är det dags att låta dina underkläder spela huvudrollen. Inget slår färgstarka toner och vackra spetsar som smyger sig fram under dina kläder!

Våra exklusiva varumärken Aubade, PrimaDonna, Marie Jo, Lise Charmel och Andres Sarda är mästare på att skapa fantastiska spetsdetaljer och lekfulla färger som ger dig självsäkerhet och får dig att stråla i sommarsolen. Från romantiska inslag till djärva mönster och färgpaletter - det är omöjligt att inte bli förtjust i sommarens kollektioner. Bär dem under en elegant blus eller klänning för att ge din look det där extra piffet och låt din personlighet lysa igenom!

Sommarens färgsprakande underkläder

Välkommen in till oss!

Behöver du hjälp med att hitta något som passar just dig? Välkommen in till butiken! Vi vet precis hur jobbigt det kan kännas att prova badkläder såväl som underkläder. Hos oss får du i lugn och ro prova dig fram mellan olika modeller och storlekar med hjälp av vår expertis. Butiken har öppet som vanligt hela sommaren, likaså vår webbshop.