Så får du osynliga underkläder under klänningen

Säsongen för fest & bröllop är här
Vackra klänningar med öppna ryggar, smala axelband och tighta figurer kräver rätt underkläder för att klänningen ska sitta som en smäck. Det löser vi på Birger Jarls Under! Vi har ett noga utvalt sortiment av BH:ar, shapewear och smarta lösningar så du kan fokusera på att stråla i dina vackra sommarkläder.

Ett måste i bhgarderoben

En axelbandslös BH - Den ultimata BH:n när du klänningen inte tillåter att axelbanden sticker fram.

Vi har axelbandslösa BH:ar i både beige, svart och vit för stora som små kupor. Tack vare sitt bredare parti runtom sitter de stadigt på plats hela dagen och låter dig njuta utan att behöva tänka på att dra upp dem.

Se alla axelbandslösa bh:ar

 
primadonna figuras shapingtrosa

 Vår mest sålda shapingtrosa

Under tightare klänningar är det både snyggt och skönt med något som håller in och slätar ut. Primadonnas shapingtrosor är ett måste att testa i sommar!
 
Materialet är tunt och lättsamt, och är därför sköna trots södra Europas stekande hetta. Kanterna är sömlösa och upptill går den hela vägen till BH:n för att inte lämna några linjer på magen.
 

Trosor utan synliga kanter

En look med en vacker klänning kan snabbt förstöras med en tydlig troskant. Lösningen på det är flera! Trosor med spetskant, sömlösa trosor eller trosa med ben är några av dem.
 
Fantasies Smoothease trosor med laserskurna kanter är stora favoriter hos oss! Materialet är mjukt och stretchigt och anpassar sig efter din kroppsform. Så sköna att de knappt känns på!
 
Fantasie Smoothease sömlösa trosor 

 

Andres Sarda Nyheter

Upptäck de senaste nyheterna från Andres Sarda

Sexiga detaljer möter elegans och lekfullhet i våra nyheter från Andres Sarda. Serien Miley lockar med ett förföriskt leopardmönster som sätter fart på dina sinnen. För en sofistikerad och glamorös stil är serien Dion perfekt, med sina svarta detaljer och exklusiva guldspännen.

Ge din underklädesgarderob en uppgradering med dessa fantastiska tillskott och låt din inre självsäkerhet och skönhet lysa igenom. Utforska nyheterna för att uppleva den oemotståndliga kombinationen av stil och sensualitet hos Andres Sarda.

Se alla nyheter från Andres Sarda här

Kaanda Beach Life Venus Tank Top Bathingsuit  

Favoriten i ny kostym

Vår populära baddräkt från Kaanda Beach Life har äntligen kommit i en efterlängtad modell - med två axelband! En stilren, tidlös baddräkt med Venus vågiga detaljer som ger ett elegant intryck på stranden.

Matcha med pareo, skjortklänning eller shorts från Kaanda Beach Life för en fulländad look!

Se nyheten här