Vad är 5-minuters BH:n?

VÄLKOMNA TILLBAKA!

Efter ett långt uppehåll är vi äntligen tillbaka med våra inspirationsbrev! Ni kan se fram emot brev från oss fyllda med stylingstips, inspiration och nyheter två gånger i månaden!

Nya höst- och vinterkollektioner finns i nu butik och på hemsidan. Denna höst och vinter bjuder på färg och fantastiska material där spets, ull och siden står i spotlight.

Välkomna in höstens underkläder med oss på Birger Jarls Under!

ANDRES SARDA AW22

Årets höst/vinter kollektion från Andres Sarda bjuder på det klassiska svarta med överraskade detaljer i rött, spets och metaller. Perfekt för en peek-a-boo under skjortan, kavajen eller klänningen. Vi råder er att inte spara det bästa till festen, utan bär dem varje dag som en del av din outfit!

Den svarta braletten med Swarowski kristaller på bilden till vänster stylade vi nyligen på ingen annan än artisten Miriam Bryant med en fantastisk morgorock från Lise Charmel med spetsdetaljer. Braletten, matchande trosor och flera andra favoriter från kollektionen finns i butik och på hemsidan

 

 "Lingerie is not about seducing men; it's about embracing womanhood

 

VAD ÄR 5-MINUTERS BH:N?

De flesta av oss har en bh för varje tillfälle. En till under den vita t-shirten, träningsbhn, en för axelbandslösa klänningar... men en BH som vi älskar och tycker är minst lika viktig, är 5-minuters BH:n. Den som ska av på 5 minuter!

Serien boîtes à désir från Aubade innehåller sexiga och sensuella BH:ar, bralettes, trosor och accesoarer som förtjänar att stå i rampljuset.

Underkläderna går i One Size men har justerbara band som låter plaggen passa de flesta storlekar och former. Vårt egna urval av 5-minuters BH:ar och tillbehör finns på hemsidan och i butik.