Välkomna hösten med stil!🍂

Höstnyheter Primadonna Marie Jo Underkläder

Höstnyheterna är här!

Vi vet att det fortfarande är augusti och hoppet om sommarvärmen har inte lämnat oss än. Men nu börjar butiken sakta men säkert fyllas med höstens nyheter och vi kan inte låta bli att visa upp dem. Hösten nyheter är riktigt läckra!
Kom in i butiken eller ta en kik på webbshoppen medan sommarvärmen ändå håller sig på avstånd och starta hösten med en ny, uppdaterad underklädeslåda!
 
Aubade Elie Saab Underkläder

Elie Saab x Aubade

Höstens hetaste samarbete är här! Världskända modeskaparen Elie Saab gör tillsammans med franska Aubade en underklädeskollektion i sann haute couture anda. Oavsett vilken modell på BH, trosa och body du väljer utlovar kollektionen en förförisk look som låter dig känna dig självsäker och sensuell!

Kolla in kollektionen här

 

Höstens nyheter från Marie Jo & Primadonna

Färgsprakande detaljer, klassiker i ljuva nyanser och genomtänkta detaljer. Det genomsyrar höstkollektionerna från Marie Jo och Primadonna som äntligen anlänt! Dessa läckra nyheter får du inte missa.

Se nyheterna här
 
 

Favoriten från Aubade i ny färg

Aubades omtyckta serie Danse des Sens har anlänt i höstens nya färg; Pink Pulsion! Med sin vackra och skira spets blir den här en vacker detalj i din outfit när den kikar fram under blusen.

Ett måste i garderoben för alla Danse des Sens-älskare!

Spana in nya färgen

Vår exklusiva rea är påfylld!

Nu har vi uppdaterat vår exklusiva rea med fler guldkorn från vårt sortiment till fantastiska priser. Bland annat linnéskjortor från Milook och nattplagg från Pearl Design Stockholm i härliga färger. Gäller så långt lagret räcker så se till att fynda dina favoriter redan nu!

Spana in vår rea