Vår BH-Guide är här

En bra BH är som en sann vän: nära hjärtat, lyfter upp dig, finns alltid där när du behöver stöd

En bra basgarderob börjar med dina underkläder som sätter grunden för din outfit. Din BH ska passa rätt, vara bekväm och få dig att känna dig vacker och självsäker.

Varje byst är unik, precis som varje BH. Med oändliga alternativ krävs det något speciellt för att en BH ska kännas som en kär vän. Därför har vi ett varierat utbud av BH:ar i olika modeller, stilar och alla storlekar för att alla ska kunna hitta rätt BH. När vi hjälper en kund att hitta rätt letar vi efter the perfect match, här nedanför går vi igenom några olika BH-modeller och tipsar om några av våra, och er kunders favoriter bland vårt utbud.

För lite extra lyft…

BH i balconette eller bandeau modell lyfter bysten rakt underifrån, väljer du en vadderad modell får du ett extra lyft. Marie Jo har ett flertal stilar i dessa modeller som fungerar i utmärkt i basgarderoben med sina justerbara band som går att bära på flera olika sätt.

Avero är en populär serie från Marie Jo som kommit ut i nya färger inför våren. Avero Heartshape är en slät och lätt formpassad BH med hjärtformad skärning som passar perfekt under skjortor, t-shirts och urringade plagg. Avero har justerbara band med broderade blommor som även kan bäras korsade i ryggen eller som halterneck.

Letar du efter något som kan bäras axelbandslös är Wacoal red carpet en slät BH med mycket stretch i med band som kan bäras utan axelband, eller som halterneck. Som tre olika BH-ar för en, ett måste i garderoben!

För full support…

En BH i fullkupa ger mycket täckning, form och stöd för bysten. Dessa BH:ar passar för alla storlekar men är mest uppskattade av dem som vill ha lite extra support från sin BH.

Primadonnas Deuville i fullkupa har bygel och tygkil i sidan som formar och lyfter bysten. Den vackra bh:n med spetsdetaljer har kommit ut i den nya tuffa rosa färg Amour inför vår- och sommarsäsongen.

En av årets härliga nyheter är Sophora, en snygg BH med fullkupa och detaljerade spetsdetaljer. Sophora har dekorativa avtagbara band som är snygga under en skjorta eller blus. Sophora finns i svart, vit och i den snygga blåa nyansen Royal.

 

För större kupor…

Mathilda från Elomi är en otroligt populär BH hos oss som finns upp till N-kupa, därför är den en favorit bland dem med större byst. Mathilda är en vacker och formgivande BH med transparenta deljarer och pärlformade broderier. Mathilda har långa, justerbara band och en enkel knäppning i ryggen som kan göra om BH:n till en racer back. BH:n har en låg ringning utan push-up och formar bysten på ett smickrande sätt.

Be our valentine <3

Romantiskt, flirtigt och sexigt… spana in vår utvalda kollektion av perfekta presenter inför alla hjärtans dag. Glöm inte att den viktigaste kärleken är den till dig själv!

Se våra alla hjärtans dag presenter