Vårt bästa tips för att kickstarta hösten!

Dags för en nystart!

Vi kan väl inte vara de enda som blir sugna på en nystart när löven börjar falla? Vårt bästa sätt att kickstarta hösten på är att fräscha upp garderoben - och vi börjar med underkläderna. Har du någonsin stannat upp och funderat över vad du faktiskt använder, och vad som bör lämna underklädeslådan?
När du gjort det välkomnar vi på Birger Jarls Under dig med öppna armar för att ge dig en fräsch start med en uppdaterad underklädesgarderob!
 

Nyckeln till självsäkerhet

Oavsett om det är en avslappnad dag på kontoret eller en dag full av äventyr, är det viktigt med en BH som ger rätt stöd och stärker din självsäkerhet i alla lägen.

Bland våra storsäljare har vi allt från släta t-shirts bh:ar och minimizers till spetskreationer. Vårt breda sortiment säkerställer att det finns något som får dig att känna dig bekväm. Komfort är nyckeln till självsäkerhet och vi finns här för att guida dig!

Hitta din vardagsbh här

 

Boka en BH-provning hos oss

Känner du dig vilse i BH-djungeln bland storlekar, modeller och vad som passar just dig? Då kan du boka en BH-provning hos oss! Ett perfekt sätt att kickstarta hösten på.
Tillsammans med en av våra BH-experter läggs allt fokus på dig och dina önskemål för att hitta något du trivs i. Den kostnadsfria utprovningen tar ca 30-60 minuter och sker i vår butik där du blir inspirerad av vårt fantastiska utbud.

 

Den perfekta vita skjortan

Ett måste i alla garderober - en krispigt vit skjorta. Nu kan vi stolt presentera att vi har fått in den perfekta skjortan att bära över dina BH:ar! Superlätt, fräsch och strykfri från exklusiva INA KESS från Schweiz.

Låt de översta knapparna vara oknäppta så din vackra BH får skina fram. Det finns ingen snyggare detalj än en läcker spets som tittar fram under din stilrena skjorta!

Spana in skjortan här

 Välkommen in till oss!

Vi guidar dig igenom vårt sortiment och tar fram det som passar just dig. Hos oss får du i lugn och ro prova dig fram mellan olika modeller och storlekar med hjälp av vår expertis.